MPB tregon se kur do të paguhen shtesat në paga

Ministria e Punëve të Brendshme dhe ajo e Financave përmes një njoftimi kanë bërë të ditur se sot do të…

Si të negocioni pagën pasi të merrni një ofertë pune?

Shumë prej kandidatëve nuk ndihen rehat për të diskutuar për pagën pas një negocimi për ofertën e re të punës.…

Alba shpreh dashurinë për Barçën: Do ta ulja pagën nëse më kërkojnë përsëri

Merkaton e kaluar pjesë e spekulimeve ishte edhe mbrojtësi spanjoll, Jordi Alba, për të cilin thuhej se mund të largohet…

​Si ta bëni një punëtor të mos largohet nga puna?

Karantina e vuri jetën tonë të punës nën mikroskop. Gjatë kësaj kohe ikën përfitimet që mund të na kishin shpërqendruar…

Sektori privat që punon për shtetin kërkon të paguhet sipas Ligjit për paga

Punëtorët teknikë dhe të sigurimit fizik që janë të punësuar nga sektori privat, por punojnë në institucione publike, kanë kërkuar…

Pezullohet greva e minatorëve, kërkojnë pagesa për shujta dhe rritje të pagave

Rreth 200 minatorë të Trepçës sot kanë hyrë në grevë, të cilët kërkuan pagesa për shujta, si dhe rritje të…

Paga mesatare neto e tetorit në Mal të Zi është 720 euro

Paga mesatare neto në Mal të Zi për tetor 2022 ishte 720 euro, ndërsa paga mesatare bruto ishte 891 euro,…

Kërkohet anulimi i vendimit për uljen e pagave të gjyqtarëve e prokurorëve, është ndërhyrje në drejtësi

Vendimi i sotëm i Qeverisë së Kosovës për uljen e pagave për gjyqtarët dhe prokurorët po konsiderohet si ndërhyrje në…

Miratohet Projektligji për paga, qeveria ulë pagat e gjyqtarëve dhe prokurorëve

Qeveria e Kosovës ka miratuar Projektligjin për paga dhe Projektligjin për zyrtarët publik. Në mbledhjen e sotme, ekzekutivi ktheu pagat…

​Pesë gabimet më të zakonshme gjatë kërkimit të punës

Nëse aktualisht jeni duke kërkuar punë, tashmë e dini se sa sfiduese është të gjeni punë, marrë parasysh që nuk…