Pezullohet vendimi i Qeverisë për uljen e pagave në sistemin e drejtësisë

Gjykata Themelore e Prishtinës ka pezulluar vendimin e Qeverisë për zvogëlimin e pagave të gjyqtarëve dhe prokurorëve. Gjykata Themelore  në…

Limaj për Qeverinë Kurti: Lidhje nuk kanë me shtetin

Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, e ka kritikuar Qeverinë Kurti për siç tha ai padituri, veçanërisht kur bëhet fjalë…