​PSD paditë Qeverinë e Kosovës

Partia Socialdemokrate ka dorëzuar të hënën kallëzim penal kundër zëvendësministrit në Ministrinë e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Hysen Durmishi,…
error: