​Gazeta “Rilindja” paralajmëron padi ndaj Qeverisë në Arbitrazh për 20 %

Sindikata e gazetës “Rilindja” në konferencë për medie ka akuzuar Qeverinë Kurti për mospagesën e 20%, derisa paralajmëruan padi ndaj…

Protestojnë banorët e rrugës “Muharrem Fejza”, paralajmërohet padi ndaj Komunës

Zvarritja e punimeve në rrugën “Muharrem Fejza” në Prishtinë ka bërë që kësaj here banorët të protestojnë para Komunës së…

Shpallja non grata nga SHBA, Berisha dorëzon padinë në Gjykatën e Parisit

Ish-kryeministri Sali Berisha është deklaruar për padinë e ngritur në Gjykatën e Parisit për vendimin e DASH për ta shpallur…

Sejdiu: Ekzekutimi i shtesave për 400 mjekë mund të bëhet me vendim të qeverisë apo gjykatës

Në fillim të muajit mars Oda e Mjekëve të Kosovës (OMK) me autorizim të 400 mjekëve kanë ngritur padi ndaj…

Komuna e Podujevës ushtron padi ndaj MEA-së për ndërtimin e hidrocentralit në lumin Kaçandolli

Ndërtimi i hidrocentralit në lumin Kaçandolli është kundërshtuar nga Komuna e Podujevës. Kjo komunë ka njoftuar se është ushtruar padi…

Oda e Hotelerisë kundër tubimeve të partive politike, paralajmërojnë padi ndaj Qeverisë

Kundër tubimeve të partive politike që janë mbajtur kohëve të fundit është edhe Oda e Hotelerisë dhe Turizmit të Kosovës…

Tetë muaj nga vdekja e Agon Musliut, prindërit e tij paralajmërojnë padi ndaj ish-Qeverisë Kurti

Sot bëhen tetë muaj prej që 26 vjeçari Agon Musliu u vetëvra në Qendrën e Studentëve në Prishtinë, e cila…