​Hadri rrëfen periudhën kur kishte shkuar të mjekojë pacientët në Zllash

Teuta Hadri është dëshmitarja e radhës e mbrojtjes së Salih Mustafës në Dhomat e Specializuara të Kosovës në Hagë. Hadri,…

3 pacientë me COVID-19 po trajtohen me oksgjienoterapi

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar të Kosovës (ShSKUK) ka njoftuar se 2 pacientë janë të konfirmuar me COVID-19 dhe 4 të…

ShSKUK: 86 pacientë me COVID-19 janë në oksigjenoterapi

Nga raportet e datës 23 shkurt 2022 nga klinikat Covid-19 dhe spitalet e përgjithshme në trajtim mjekësor nga Covid-19 janë…

​ShSKUK: Mbi 200 pacientë të hospitalizuar për shkak të COVID-19

Shërbimi Spitalor Klinik i Kosovës (ShSKUK) ka bërë të ditur se në klinikat COVID-19 në QKUK dhe në spitalet e…

ShSKUK: 181 pacientë në trajtim mjekësor

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës (ShSKUK) në trajtim mjekësor janë 181 pacientë, 144 prej tyre të konfirmuar…

​ShSKUK: Katër spitale të përgjithshme nuk kanë pacientë të shtrirë me COVID-19

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës ka njoftuar se në katër spitale të përgjithshme nuk ka pacientë të shtrirë me…

Nëntë pacientë me COVID-19 po marrin trajtim mjekësor në ShSKUK

Nëntë pacientë të konfirmuar me COVID-19, po marrin trajtim mjekësor në Shërbimin Spitalor Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK). Ndërkaq, në…

​ShSKUK: Po trajtohen 4 pacientë të konfirmuar me Covid-19 dhe 32 post-Covid

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës (ShSKUK), në trajtim janë 4 pacientë të konfirmuar me Covid-19 dhe 32…

ShSKUK: Bie numri i pacientëve COVID-19, në mjekim intensiv

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK) thotë se ka rënë numri i pacientëve me koronavirus të cilët po trajtohen…

ShSKUK: Po trajtohen 165 pacientë nga COVID-19

Në spitalet e përgjithshme dhe klinikat e COVID-19 janë duke u trajtuar 165 pacientë të infektuar me koronavirus. Në raportin…