ShSKUK: Të shtrirë 5 pacientë me Covid-19 dhe 30 post-Covid

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës (ShSKUK) janë të shtrirë 35 pacientë, prej tyre 5 të konfirmuar me…

Në Spitalin e Prizrenit, Pejës dhe Vushtrrisë nuk ka asnjë pacientë me COVID-19

Në Spitalin e Prizrenit, Pejës dhe Vushtrrisë nuk ka asnjë pacientë të infektuar me COVID-19. Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i…

​COVID-19, 577 pacientë të shtrirë në spitalet e ShSKUK-së

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës (ShSKUK) janë të shtrirë në spitale 577 pacientë që po marrin shërbime…

​Spitali i Vushtrrisë nuk ka pacientë me COVID-19

Në Spitalin e Vushtrrisë nuk ka asnjë pacientë që po trajtohet nga COVID-19, ndërkaq në spitalet e tjera dhe klinikat…

​Rreth 60 pacientë në Onkologji të infektuar me COVID për tre muajt e parë të vitit

Pothuajse çdo muaj në Klinikën e Onkologjisë gjatë këtij viti janë diagnostikuar rreth 140 persona me sëmundje malinje. Prej tyre,…

Klinika Infektive e mbushur plot me pacientë, 70% e tyre me oksigjen

Ndonëse ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj mëngjes e sotëm deklaroi se situata me COVID-19 në Kosovë është nën kontroll dhe nuk…
error: