​Shala: Po përballemi me krizë energjetike për shkak të paaftësisë organizative dhe ndikimit politik

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Ferat Shala vendimin e Qeverisë për masat e emergjencës në kufizimin e energjisë…