​Një pjesë e Prishtinës sot pa ujë

KRU “Prishtina” njofton se gjatë ditës së sotme do të zhvillohen disa punime teknike, në kuadër të përmirësimit të vazhdueshëm…

​Një pjesë e Prishtinës sot pa ujë

KRU Prishtina njofton se gjatë ditës së sotme, do të realizohen disa punime teknike. Bëhet fjalë për punime në ndërrimin…

​Këto lagje në Prishtinë sot mbeten pa ujë

Lagja “Qëndresa”, “Marigona 2”, “Qershia” në Prishtinë dhe fshati Miradi sot do të mbeten pa ujë. Kjo pasi që siç…

​Këto lagje në Prishtinë mbesin nesër pa ujë

Lagja “Qëndresa”, “Marigona 2”, “Qershia” në Prishtinë dhe fshati Miradi nesër do të mbesin pa ujë. Kjo pasi që siç…

Disa pjesë të Prishtinës sërish mbesin pa ujë, dëmtohet arteria kryesore e furnizimit nga Badoci

Sërish disa lagje në Prishtinë kanë mbetur pa ujë. Kjo pasi që është dëmtuar linja Badoc Prishtinë, e cila linjë…

Këto vende në Prishtinë do të mbesin nesër pa ujë

Graçanica, Hajvalia, Matiqani (konsumatorët që janë të kyçur në gypin e çelikut), zona qendër e lagjes Bregu i Diellit, një…

Reduktimi i ujit në Prishtinë tash e një muaj, KRU “Prishtina” thotë se po nis sot

Reduktimet me ujë të pijshëm në Prishtinë kanë filluar më shumë se një muaj.  Megjithëse tani nga Ujësjellësi Rajonal “Prishtina”…

Disa pjesë të Prishtinës sot do të mbesin pa ujë

Ujësjellësi Rajonal “Prishtina” ka njoftuar se gjatë ditës së sotme, do të ketë intervenim në gypin e ujit nga çeliku…
error: