​Mbesin pa ujë tri lagje të Gjakovë

Lagjja Demjan, Shehu dhe Gërqina e poshtme në Gjakovë kanë mbetur pa ujë të pijes. “KRU” Gjakova njofton se pa…

Fushë Kosova dhe një lagje e Prishtinës pa ujë për shkak të turbullirave

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”, ka njoftuar konsumatorët në Fushë Kosovës dhe lagjen “Kalabria”, në Prishtinë, se për shkak të…

Gjashtë fshatra të Gjakovës mbeten pa ujë

Gjashtë fshatra të Gjakovës nuk do të kenë furnizim me ujë. KRU “Gjakova” ka njoftuar se kjo vie si pasojë…

​Gjashta fshatra të Shtimes mbesin pa ujë

Gjashtë fshatra të Komunës së Shtimes kanë mbetur pa ujë që nga mbrëmë. Kompania Rajonale Ujësjellësit “KRU-Prishtina” kanë njoftuar se…

Një pjesë e Rahovecit dhe fshati Brestovc mbesin pa ujë të pijes

Pa ujë të pijes ka mbetur një pjesë e qytetit të Rahovecit dhe fshati Brestovc. KRU “Gjakova” njofton pa furnizim…

Rajoni i Prishtinës vazhdon të mbetët pa ujë

Qytetarët e Prishtinës, Fushë Kosovës, Obiliqit e Drenasit  po vazhdojnë të përballen me reduktime e shpeshherë edhe me ndërprerje të…

Tri lagje të Prishtinës mbesin pa ujë

Një gyp i ujit me diametër fi 200 mm që gjendet mbi lagjen “Lakrishtë” tek stacioni i vjetër i trenit…

Dëmtohet gypi, tri lagje në Prishtinë mbesin pa ujë

Lagjia Hajvalia, Çagllavica dhe  Veternik kanë mbetur pa ujë përshkak të dëmtimit të një gypi. Kështu ka bërë të ditur…

Lagjja “Sofalia” sot pa rrymë dhe pa ujë

Lagja “Sofalia” në Prishtinë gjatë ditës së sotme do të mbetet pa rrymë, për shkak të punimeve në rrjet. E…

​‘Sofalia’ sot pa furnizim me ujë të pijshëm

KRU Prishtina ka njoftuar se për shkak të ndërprerjes së planifikuar me energji elektrike nga ana e KEDS-it javën e…