Disa lagje të Fushë Kosovës mbesin pa ujë

Disa lagje të Fushë Kosovës që nga orët e hershme të mëngjesit të së premtes kanë mbetur pa ujë. Kjo…

Shpërthen gypi i ujit afër “Pallatit të Rinisë”

Një gyp i ujit ka shpërthyer afër “Pallatit të Rinisë”. Shkak i këtij shpërthimi lagjia “Pejton”, “Lakrishtë”, një pjesë e…

Zonat që sot do mbesin pa ujë në Prishtinë

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”, ka njoftuar se sot ekipet e mirëmbajtjes të rrjetit të ujësjellësit kanë planifikuar realizimin e…

Disa fshatra pa ujë tash e disa ditë dhe deri në realizimin e linjës së re

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”, ka njoftuar se tash e disa ditë janë pa ujë të pijes fshatrat Kishnicë, gjysma…

Këto janë rekomandimet e ujësjellësit për kursimin e ujit

Kompania Rajonale të Ujësjellësit “Prishtina”, ka njoftuar se niveli i ujit në liqenin e Batllavës po vazhdon të jetë në…

Drenasi me rrethinë nesër pa ujë

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”, ka njoftuar se si shkak i punimeve të sërishme teknike nga Ndërmarrja Hidroekonomike  “Ibër Lepenc…

Obiliqi, Fushë Kosova, Drenasi dhe një pjesë e Prishtinës pa ujë

Kompania e Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”, ka njoftuar se si pasojë e reshjeve të shiut ditët e fundit, janë rritur…

“Dardania” mbetet pa ujë

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”, ka njoftuar se në orët e hershme të mëngjesit të ditës së sotme, ka pëlcitë…