Reshjet e shiut turbulluan ujin, ndërpritet furnizimi në Fushë Kosovë

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”, ka njoftuar se si pasojë e reshjeve të dendura atmosferike, është shfaqur turbullirë e lartë…

Disa pjesë të kryeqytetit pa ujë

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”, ka njoftuar se si shkak i goditjes së rrufesë në pajisjet e energjisë elektrike në…

Qytete e fshatra pa ujë për shkak të reduktimeve, Liqeni i Badovcit mund të mbushet nga Ujmani

Ndonëse Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”, po aplikon reduktime të ujit tash e një kohë, në ndërmarrjen publike “Ibër Lepenc”,…

Nesër pa ujë Graçanica dhe disa fshatra të Prishtinës

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”, ka njoftuar se nesër do të realizohen punime teknike në gypin magjistral të çelikut fi…

Nesër disa lagje pa ujë në Prishtinë

Kompania Rajonale e Ujësjellësit të Kosovës ka njoftuar se për shkak të punimeve të planifikuara në zgjerimin e rrjetit elektrik…

Obiliqi të dielën pa ujë, do të ketë punime teknike

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”, ka njoftuar konsumatorë të komunës së Obiliqit, se të dielën, do të ketë punime teknike,…

Banorët e Orllanit dhe fshatrat përreth ende pa ujë të pijes

Në fund të muajt gusht bëhen tri vite kur MMPHI kontaktoi  kompania infra Plus për fillimin e projektit të ujësjellësit…

Disa zona në Prishtinë mbesin pa furnizim me ujë

Disa zona në Prishtinë do të mbesin pa ujë të pijes, kjo meqë  Kompania Rajonale e Ujësjellësit “KRU” Prishtina do…

Mitrovica dhe Skenderaj pa ujë derisa të paguhen borxhet e rrymës ndaj KESCO-s

Që nga ora 10:00 e mëngjesit të sotëm Komuna e Mitrovicës dhe Skenderajt kanë mbetur pa ujë të pijes. Kjo…

Probleme me energji elektrike, Klina mbetet pa ujë

Drejtoria e Shërbimeve Publike dhe Emergjente në Komunën e Klinës ka njoftuar se për shkak të problemeve me energji elektrike…