Nga 2 e deri në 8 orë qytetarët e Prizrenit në terr

Nga dy e deri në tetë orë po zgjasin reduktimet e energjisë elektrike në Komunën e Prizrenit. Qytetarët shprehen të…

KEDS angazhon rreth 400 punëtorë në zonat e afektuara nga moti i ligë

Reshjet e vazhdueshme të shiut dhe borës janë duke bërë që në disa zona të ketë edhe ndërprerje të furnizimit…

Lagjja “Sofalia” sot pa rrymë dhe pa ujë

Lagja “Sofalia” në Prishtinë gjatë ditës së sotme do të mbetet pa rrymë, për shkak të punimeve në rrjet. E…

​Këto tri lagje të Prishtinës edhe sot mbesin pa rrymë

Lagjia Bregu i Diellit, një pjesë e Velanisë dhe Matit 1 sërish sot kanë mbetur pa energji elektrike. Nga KOSTT…

Mati 1 dhe Bregu i Diellit 20 orë pa rrymë, reagojnë qytetarët dhe përfaqësues politik

Qytetarët janë ankuar për mungesë të energjisë elektrike për orë të tëra në lagjen Mati 1 dhe Bregu i Diellit,…