Palmer: Të formohet Qeveria e Kosovës pa pengesa politike

Gjatë ditës së enjte, përfaqësuesi special për Ballkanin Perëndimor në departamentin amerikan, Matthew Palmer dhe ambasadori i Shteteve të Bashkuara…