Nga 1 tetori arsimi i lartë pa pagesë, Kurti e Nagavci thonë se përmbushën zotimin e tyre

Nga 1 tetori i këtij viti akademik 2021/2022, arsimi i lartë publik në Kosovë do të jetë pa pagesë për…

Nga 1 tetori studimet për nivelin bachelor dhe master do të jenë pa pagesë

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim që nga 1 tetori studimet për nivelin bachelor dhe master të jenë pa pagesë.…
error: