Klitschko: Gjysma e familjeve në Kiev ende pa energji elektrike

Dy ditë pas një breshërie raketash ruse kundër furnizimit me energji elektrike dhe ujë të Ukrainës, gjysma e familjeve në…

​10 milionë ukrainas pa energji pas sulmeve ruse

Presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelensky ka thënë se 10 milionë ukrainas janë pa energji elektrike pas një vale të re…