OSBE kërkon të zbatohet vendimi i Kushtetueses për tokën e Manastirit të Deçanit

Kreu i misionit të OSBE-së në Kosovë, Michael Davenport, ka viozituar Manastirin e Deçanit ku është takuar me igumenin Sava…

OSBE mbështet trajnimin për votim përmes alfabetit Braille në prag të zgjedhjeve të 14 shkurtit

Misioni i OSBE-së përfundoi sot një seri prej pesë punëtorish me Shoqatën e të Verbërve të Kosovës (SHVK) për të…

Siguria dhe zgjidhja e konflikteve, prioritetet e Suedisë gjatë kryesimit të OSBE-së

Siguria në Evropë, zgjidhja e konflikteve, lufta ndaj terrorizimit, të drejtat e komuniteteve jo shumicë dhe fuqizimi i gruas në…

Tahiri: Braathu kontribuoi pa asnjë kursim në ndërtimin e institucioneve demokratike të Kosovës

Shefi  në shkuarje i Misionit të OSBE-së në Kosovë, Jan Braathu, i cili do të vazhdojë misionin e tij diplomatik…

Braathu në Vushtrri, takim lamtumirës me Tahirin

Kryetari i Komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri gjatë ditës së sotme ka pritur në takim lamtumirës shefin e misionit të…

OSBE ndihmon me mjete mbrojtëse gazetarët në Prishtinë

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës (AGK) ka bërë të ditur sot se ka pranuar një donacion me mjete mbrojtëse, si…

OSBE kërkon anulimin e rezultateve të zgjedhjeve presidenciale në Bjellorusi

Në raportin e saj të parë të zgjeruar mbi Bjellorusinë, Organizata për Sigurinë dhe Bashkëpunimin në Evropë (OSBE) bëri thirrje…

MASH pranon 215 tabletëve nga OSBE

Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka pranuar sot 215 tabletë nga OSBE-ja, të cilët do të shpërndahen për fëmijët që…

Dita kur Shqipëria kërkonte të bëhej pjesë e OSBE-së

Shqipëria më 15 shtator të vitit 1990, kërkon anëtarësim të plotë në Konferencën për Sigurim e Bashkëpunim në Evropë, KSBE,…

BE mbështet propozimet e OSBE-së për zgjidhjen e krizës në Bjellorusi

Bashkimi Evropian mbështet propozimet e OSBE-së për zgjidhjen e situatës në Bjellorusi dhe shprehet i gatshëm për të mbështetur promovimin…
error: