​Nagavci: Buxheti për arsimin në vitin 2023 do të jetë mbi 82 milionë euro

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci, ka thënë se buxheti për arsimin në vitin 2023 do të…

Gjini: Orët e humbura duhet të kompensohen gjatë ditëve të punës jo në fundjavë

Kryetari i Komunës së Gjakovës Ardian Gjini përmes rrjetit social Facebook ka shkruar se Ministria e Arsimit duhet ta ndryshojë…