ORCA: Profesorët me pozita drejtuese paguhen më shumë se presidentja e vendit

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim-ORCA ka publikuar sot raportin “Transparenca dhe llogaridhënia në universitetet publike të Kosovës”, në…
error: