​Sot mblidhet Kryesia e Kuvendit

Kryesia e Kuvendit të Kosovës do të mbajë sot mbledhjen e radhës. Mbledhja e Kryesisë ku do të konfirmohet rendi…

​Kryesia dhe Kuvendi mblidhen sot

Kryesia e Kuvendit të Kosovës do të mblidhet të hënën nga ora 10:00, ku pritet të caktohet data e seancës…

​Kryesia e Kuvendit mblidhet sot

Kryesia e Kuvendit të Kosovës do të takohet sot nga ora 11:00 për të diskutuar mbi pikat e papërfunduara nga…

Deri në orën 11:00 në Maqedoninë e Veriut votuan mbi 10 përqind e qytetarëve

Komisioni Shtetërorë i Zgjedhjeve(KShZ) ka bërë të ditur se deri në orën 11:00 në Maqedoni kanë votuar 135 mijë e…