Për 6 muaj ikën 108 mjekë, zgjidhje shihet Ligji i pagave

Vetëm në gjashtëmujorin e parë të këtij viti, 108 mjekë, prej tyre 36 specializantë, kanë lënë punën në institucionet publike…

​Specializimet nuk e penguan ikjen e mjekëve nga Kosova

Ndarja e specializimeve që ndodhi nga Ministria e Shëndetësisë vetëm e ka degraduar cilësinë e këtij procesi dhe nuk e…

OMK reagon për sulmin ndaj mjekut në Istog

Oda e Mjekëve të Kosovës (OMK) ka reaguar ndaj sulmit ndaj mjekut në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Istog.…