​Ekspertët: Postat ilegale të Serbisë do të ktheheshin në qendra votimi për konflikte në të mirë të Serbisë dhe Rusisë

Mesazhe telefonike për pjesëmarrje në referendum të Serbisë janë dërguar në telefon të qytetarëve serbë të Kosovës. KosovaPress ka siguruar…