BIRODI: Videoja për Ivanoviqin është një shembull se si funksionon ‘bot’-i mediatik

Zoran Gavriloviq nga organizata për Hulumtime Sociale (BIRODI) ka thënë se në Serbi ka ‘media bot’ [robot në internet/web] që…

Miroslav Ivanoviq thotë se vrasja e Oliverit ndodhi për motive politike

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë sot ka vazhduar shqyrtimi gjyqësor në rastin e vrasjes së ish-politikanit serb, Oliver Ivanoviq. Për…

22 vjet nga nata e tmerrit në veri të Mitrovicës

Sot mbushen 22 vjet nga masakra në natën midis 3 dhe 4 shkurtit 2000 në veri të Mitrovicës, ku ‘Rojat…

Në rastin e Ivanoviqit dëgjohen edhe dy dëshmitarë, punëtorë të “Elektrokosova”

Në Departamentin Special të Gjykatës Themelore të Prishtinës është mbajtur seanca për vazhdimin e  shqyrtimit gjyqësor në rastin penal të…

Vazhdon gjykimi për vrasjen e Ivanoviqit, pritet të dëgjohen dy dëshmitarë

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë ka vazhduar gjykimi ndaj Marko Roshiq, Nedelkjo Spasojeviq, Dragisha Markoviq, Zharko Jovanoviq, Silvana Arsoviq dhe…

Përfundon seanca për sot në rastin Oliver Ivanoviq

Pas përfundimit të seancës gjyqësore ndaj të akuzuarve në lidhje me vrasjen e politikanit serb të Kosovës, Oliver Ivanoviq, avokati…

Avokatët e të akuzuarve në rastin e Ivanoviqit të bindur në pafajësinë e klientëve të tyre

Derisa po dëgjohen dëshmitarët e parë të procesit gjyqësor ndaj të akuzuarve në lidhje me vrasjen e politikanit serb të…

​Dëshmia e ish-bashkëpunëtores së Ivanoviqit, hedh dyshime për hetimet

Po vazhdon në Gjykatën Themelore seanca gjyqësore ndaj të akuzuarve në lidhje me vrasjen e politikanit serb të Kosovës, Oliver…

Gjykimi për vrasjen e Oliver Ivanoviqit nis me shqetësimet e avokatit për prolongim të rastit

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë ka nisur seanca gjyqësore ndaj të akuzuarave në lidhje me vrasjen e politikanit serb të…

​Sot vazhdon procesi gjyqësor ndaj vrasjes së Oliver Ivanoviqit

Sot do të vazhdojë procesi gjyqësor ndaj vrasjes së politikanit serb Oliver Ivanoviqit. Kështu ka bërë të ditur për KosovaPress,…