Në Davos, Zonja e Parë e Ukrainës kërkon mbështetje për shtetin e saj

Zonja e Parë e Ukrainës u bëri thirrje liderëve botërorë dhe shefave të korporatave në Forumin Botëror Ekonomik që të…

​Zonja e parë e Ukrainës: Ne do të përballojmë dimrin

Zonja e parë e Ukrainës, Olena Zelenska i tha BBC-së se Ukraina do të përballojë këtë dimër që po vjen,…