Manastirliu: 66 mjekë të rinj i shtohen sistemit shëndetësor

Sistemit shëndetësor publik në Shqipëri iu shtuan edhe 66 mjekë të rinj, të cilët porsa u punësuan pas një procesi…

Manastirliu: Brenda vitit përfundon rindërtimi i Pediatrisë

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale në Shqipëri, Ogerta Manastirliu ka inspektuar punimet e fazës së dytë për modernizimin e…