Odat ekonomike kërkojnë veprim urgjent të Kuvendit për masat në mbështetje të biznesit

Oda Ekonomike e Kosovës dhe Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë kanë shprehur shqetësimin e tyre se vonesa në implementimin e…

Lezha e gatshme për pushuesit kosovarët, kërkohet largimi i taksës në Rrugën e Kombit

Përfaqësues të bizneseve turistike të Lezhës kanë zhvilluar sot një takim me Këshillin Drejtues të Shoqatës së Transportit rrugor të…

OEK dhe OEAK: Kosova ka nevojë për një pakt kombëtar të zhvillimit ekonomik

Oda Ekonomike e Kosovës dhe Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë kanë konfirmuar gatishmërinë e tyre për partneritet konstruktiv me Qeverinë…

Guvernatori Mehmeti dhe odat ekonomike diskutojnë masat për mbështetjen e rimëkëmbjes së ekonomisë

Guvernatori i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës, Fehmi Mehmeti ka takuar kryetarin e Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi…

Thaçi viziton OEK-un

Presidenti i vendit Hashim Thaçi është duke zhvilluar një takim në Odën Ekonomike të Kosovës. Ai aty është pritur nga…

OEK: Pagat për sektorin privat të subvencionohen deri në gusht

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi, theksoi se 67 ditë kanë kaluar që nga fillimi i masave kufizuese…

Nga 1 qershori fillojnë punën mbi 95 për qind e bizneseve, Rukiqi kërkon përshpejtimin e pakos së rimëkëmbjes

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi theksoi se 67 ditë kanë kaluar që nga fillimi i masave kufizuese,…

Të zbatohen menjëherë të gjitha masat nga Pakoja Emergjente Fiskale

Oda Ekonomike e Kosovës, Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë dhe Këshilli i Investitorëve Evropianë shprehin shqetësimin e tyre lidhur me…

Naftëtarët vazhdojnë të kundërshtojnë vendimin e AKK-së

Drejtues të Shoqatës së Naftëtarëve të Kosovës edhe sot janë shprehur kundër vendimit të Autoritetit Kosovar të Konkurrencës për shqiptimin…