​Rukiqi: Pakënaqësia e bizneseve më e larta që nga paslufta

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi, ka prezantuar sot klimën e biznesit për tremujorin e dytë të këtij…

​Hoti: Marrëveshja e Uashingtonit do ta kthejë Kosovën në një zonë të gjallëruar

Kryeministri Avdullah Hoti ka thënë se marrëveshja për normalizim ekonomik me Serbinë ka krijuar një momentum të ri, ku Kosova…

Rukiqi: Më së largu në tetor mjetet e pakos së rimëkëmbjes ekonomike të vihen në funksion të bizneseve

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës (OEK), Berat Rukiqi ka kërkuar që sa më parë të votohet Ligji për Rimëkëmbje Ekonomike,…

Rukiqi: Ligji për Rimëkëmbjen Ekonomike duhet të votohet shpejtë

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës (OEK), Berat Rukiqi në një konferencë për media tha se fazë e nevojshme për…

OEK: Nëse nuk rishikohet buxheti, humbasim mbi 40 mijë vende të punës

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi pas një takimi me gastronomet, tha se mënyra më e mirë për…

Gastronomet pajtohen me orarin e ri, por vetëm për 10 ditë

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi pas një takimi me gastronomet, tha se mënyra më e mirë për…

Rukiqi thirrje deputetëve: Nevojat urgjente të bizneseve të adresohen sa më parë

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi, i është drejtuar me një letër publike deputetëve të Kuvendit që t’i…

Banka Qendrore dhe odat ekonomike koordinojnë propozimet për rimëkëmbjen ekonomike

Në kuadër të takimeve të rregullta me qëllim të koordinimit të propozimeve të përbashkëta për rimëkëmbjen ekonomike pas shpërthimit të…
error: