Rafuna: Shqetësuese ikja e të rinjve nga vendi, Qeveria nuk mbështeti sektorin privat më 2022

Shqetësuese për Odën Ekonomike të Kosovës mbetet numri i madh i të rinjve që po e braktisin vendin dhe mungesa…

​“Bizneset kanë rritur fitimet”, Rafuna i përgjigjet Muratit: Privati në vështirësi

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Lulëzim Rafuna, deklaron se sektori privat nuk është në ditët më të mira të…