Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Oda e Hotelerisë dhe Turizmit kundërshton masat e Qeverisë, paralajmëron protesta

Pas vendimit të Qeverisë së Kosovës për mbylljen e sektorit të hotelerisë dhe gastronomisë, Oda e Hotelerisë dhe Turizmit menjëherë…

​Oda e Hotelerisë dhe Turizmit kundër shtrëngimit të masave: 60% e bizneseve do të falimentonin

Bizneset po vuajnë pasojat e pandemisë dhe fjalët se me rritjen e ndjeshme të rasteve me COVID mund të çojnë…

Oda e Hotelerisë kundër tubimeve të partive politike, paralajmërojnë padi ndaj Qeverisë

Kundër tubimeve të partive politike që janë mbajtur kohëve të fundit është edhe Oda e Hotelerisë dhe Turizmit të Kosovës…

Oda e Hotelerisë dhe Turizmit: Sa më parë të hiqen kufizimet

Oda e Hotelerisë dhe Turizmit në Kosovë (OHTK) kërkojnë nga institucionet e vendit që të hiqen kufizimet e ndërmarra si…

Oda e Hotelierisë: Mosmiratimi i buxhetit bllokon shtetin

Oda e Hotelierisë dhe Turizmit u ka bërë apel deputetëve të Republikës së Kosovës, ta votojnë projektligjin për buxhet dhe…

Oda e Hotelerisë dhe Turizmit nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me SBASHK dhe BSPK

Me qëllim të respektimit të drejtave të punëtorëve dhe krijimit të kushteve për punën praktike të nxënësve në shkollat profesionale,…

Qeverisë i kërkohet që urgjentisht të heq orën policore për bizneset

Me masat e fundit për parandalimin e përhapjes së COVID-19 të marra nga institucionet e Kosovës, është vënë ora policore…

​Oda e Hotelerisë e Turizmit kërkojnë heqjen e kufizimeve

Oda e Hotelerisë dhe Turizmit të Kosovës i është drejtuar me një letër të hapur institucioneve të vendit. Në letrën…

Oda e Hotelerisë dhe Turizmit paralajmëron protesta dhe padi ndaj Qeverisë Hoti dhe Kurti

Oda e Hotelerisë dhe Turizmit ka paralajmëruar protesta në rast se as në seancën e ardhshme nuk kalon Pakoja e…

Pandemia gjunjëzon hotelerinë dhe turizmin, kërkohet ulja e TVSH-së dhe ndihmë prej 1 miliard eurosh

Pandemia, si dhe masat e Qeverisë, kundër COVID-19 që kufizojnë orarin e punës, kanë ndikuar negativisht edhe në hotelieri dhe…
error: