Murra: Mirëqenia do të rritet nëpërmjet bashkëpunimit rajonal

Drejtori i Fondit të Ballkanit Perëndimor (WBF), Gjergj Murra, deklaroi në punëtorinë e sotme për rritjen e bashkëpunimit rajonal se…

Krasniqi kërkon më tepër bashkëpunim rajonal: Bashkë jemi më të fuqishëm

Oda e Afarizmit të Kosovës në bashkëpunim me partnerët e saj, Odën Ekonomike të Maqedonisë Veri-Perëndimore dhe Dhomën e Tregtisë…

Krasniqi: Në Serbi i bojkotojnë produktet e Kosovës

Po vijon punëtoria e organizuar nga Oda e Afarizmit të Kosovës në bashkëpunim me Odën Ekonomike të Maqedonisë Veri–Perëndimore dhe…

Kurti: Reciprocitet me Serbinë dhe heqim të gjitha barrierat me Shqipërinë

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka thënë edhe sot se reciprociteti me Serbinë do të ndodhë. Me këtë veprim, sipas…

Sot mbahet “workshopi” për bashkëpunimin rajonal

Oda e Afarizmit të Kosovës në bashkëpunim me partnerët e saj, Odën Ekonomike të Maqedonisë Veri-Perëndimore dhe Dhomën e Tregtisë…

OAK takon kryeministrin Kurti, i kërkohet Gjykata Ekonomike

Përfaqësues të Odës së Afarizmit të Kosovës (OAK) u pritën sot në takim nga kryeministri i Republikës së Kosovës Albin…

Bizneset me shumë probleme për zhvillimin e tyre

Bizneset kanë shpalosur problemet dhe kërkesat e tyre përballë drejtorit të përgjithshëm të Doganës së Kosovës, Bahri Berisha në një…

OAK delegon sfidat e bizneseve te kryetari Gjini

Sfidat të cilat po hasin bizneset anëtare në komunën e Gjakovës dhe krijimi i linjave të komunikimit ishin arsyet kryesore…

Afaristët: 2020 të jetë vit më i frytshëm për bizneset

Në vazhdën e aktivitetit “Kafja e Mëngjesit”, Oda e Afarizmit të Kosovës (OAK) ka mbajtur takimin përmbyllës me afaristët për…