OAK pret delegacionin gjerman, diskutojnë mundësit e bashkëpunimin

Kryetari i Odës së Afarizmit të Kosovës, Skënder Krasniqi së bashku me anëtarët e bordit dhe bashkëpunëtorë, kanë pritur në…

OAK – Qeverisë: Keni bllokuar qindra biznese e mijëra vende pune

Oda e Afarizmit të Kosovës (OAK) i është drejtuar sot me një shkresë kryeministrit Albin Kurti, zëvendëskryeministrit Besnik Bislimi, ministrave…

PayPal të përfshijë edhe Kosovën

Oda e Afarizmit të Kosovës i është drejtuar edhe njëherë me një shkresë kryeministrit të Kosovës, për të kërkuar që…

OAK rifillon aktivitetin “Kafja e mëngjesit” me bizneset

Oda e Afarizmit të Kosovës (OAK) në vazhdën e aktiviteteve të saj të organizuara për bizneset anëtare, sot ka rifilluar…

Dhjetëra kërkesa të bizneseve i dorëzohen zëvendësministrit Durmishi

Oda e Afarizmit të Kosovës ka zhvilluar sot një takim me zëvendësministrin e Mjedisit Hysen Durmishi dhe bizneset anëtare. Në…

Në kulmin e krizës kursimet arrijnë 4.75 miliardë euro

Qytetarët e vendit pavarësisht të prekur nga pandemia dhe ngritja e çmimeve në çdo sektorë, po tregohen edhe kursimtarë. Vlera…

​OAK: 100 euro të jepen në formën e kuponave – bonave për blerje të prodhimeve vendore

Oda e Afarizmit të Kosovës (OAK) ka përshëndetur vendimin e Qeverisë së Kosovës për masat e reja në kuadër të…

​OAK zgjedh strukturat e reja udhëheqëse

Oda e Afarizmit të Kosovës (OAK), ka mbajtur Kuvendin Zgjedhor, me ç‘rast u prezantuan aktivitetet e OAK-ut, të arriturat, çështjet…

​OAK shënon 5-vjetorin: Kthyem besimin tek bizneset që mund të bëjmë ndryshimin

Në 5-vjetorin e themelimit dhe funksionimit, Oda e Afarizmit të Kosovës (OAK), ka mbajtur Kuvendin e Punës, e që njëkohësisht…

OAK kërkon bojkotimin e produkteve të Rusisë dhe aleatëve të saj

Oda e Afarizmit të Kosovës (OAK) i bashkohet fushatës botërore, evropiane dhe të Kosovës për mbështetje të Ukrainës duke i…