Obiliq, 100 pako ushqimore dhe higjienike për familjet në nevojë

Komuna e Obiliqit sot ka pranuar 100 pako ushqimore dhe higjienike donacion të dedikuara për familjet në nevojë. Gjatë kësaj…

Komuna e Obiliqit nënshkruan memorandum bashkëpunimi me KEK-un

Kryetari i Komunës së Obiliqit Xhafer Gashi dhe ushtruesi i detyrës së drejtorit ekzekutiv të KEK-ut Luigj Imeri kanë nënshkruar…

Obiliqi me park multinacional së bashku me KEK-un dhe Bankën Botërore

Me kërkesë të kryetarit të Komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi, sot është mbajtur një takim i përbashkët koordinues me KEK-un…

Dalin negative katër rastet e dyshuara me Covid-19 në Obiliq

Kryetari i Obiliqit, Xhafer Gashi, ka bërë të ditur se në IKSHPK janë testuar katër  mostra nga kjo komunë, raste…

Komuna e Obiliqit ndan 127 pako ushqimore për komunitetet rom dhe ashkali në Plemetin

Komuna e Obiliqit, në bashkëpunim me OJQ-në Balkan SunFlowers, ka bërë sot  shpërndarjen e 127 pakove ushqimore dhe higjienike për…

Obiliqi pa asnjë rast të dyshuar me COVID-19

Kryetari i Komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi, sot ka zhvilluar një takim me drejtorin e QKMF-së Haki Jasharin dhe epidemiologen…

Gashi: Qytetarët e Obiliqit të kthehen deri në orën 17:00

Si rrjedhojë e situatës së krijuar me pandemin COVID-19, kryetari i Komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi, ka njoftuar qytetarët e…

Dezinfektohen objektet dhe institucionet publike të Komunës së Obiliqit

Në kuadër të masave parandaluese shtesë ndaj COVID-19 dhe në funksion të mbrojtjes së shëndetit publik të qytetarëve, sot është…

Të rënët në Obiliq

Obiliqi sot përkujton dëshmorët Agron, Faruk dhe Albert Ramën, si dhe 10 anëtarë të familjes Rama në mesin e tyre…

Në Obiliq nuk ka asnjë të dyshuar me koronavirus

Shtabi emergjent lokal i Obiliqit, nën udhëheqjen e kryetarit Xhafer Gashi, me përkushtim po menaxhojnë situatën në gjithë territorin e…
error: