Ka përfunduar obduksioni dhe identifikimi i viktimave nga zjarri në Tetovë

Në Institutin e Mjekësisë Ligjore ka përfunduar obduksioni i trupave të sjellë nga Tetova, pas zjarrit që shkrumboi spitalin modular,…

​Pesë viktimave të aksidentuar në Kroaci u bëhet obduksioni

Autoritetet kroate thonë se deri më tani i kanë kryer obduksionin e pesë nga dhjetë viktimat të cilët gjetën vdekjen…
error: