Bytyqi: Konkurrushmëria rajonale është çelësi që duhet të hap derën e prosperiteti në Ballkanin perëndimor

Në konferencën rajonale “Ndikimi ekonomik dhe pasojat e krizës” që po mbahet në Prishtinë, zëvendëskryeministri i Maqedonisë së veriut, Fatmir…

Mbahet sot konferenca rajonale “Ndikimi ekonomik dhe pasojat e krizës”

Sot do të mbahet konferenca rajonale “Ndikimi ekonomik dhe pasojat e krizës”. Konferenca rajonale është organizuar nga Oda e Afarizmit…

​OAK paraqet rekomandimet e saj në Komisionin për Punë të Jashtme dhe Diasporë

Problemet e bizneseve me ambasadat, specifikisht kërkesa për rritjen e komunikimit reciprok, mungesa e atasheve ekonomik, tërheqja e investimeve të…

OAK: Të mos dëmtohet zhvillimi ekonomik me pushime jologjike

Oda e Afarizmit të Kosovës (OAK) kërkon nga Kryeministri i vendit, Albin Kurti dhe Qeveria e Kosovës që me urgjencë…

OAK kërkon nga ministri i Bujqësisë krijimin e strategjisë dhe përkrahje për bujqit

Krijimi i produkteve strategjike, subvencionimi i produkteve bujqësore sipas sasisë dhe jo sipërfaqes,  ndryshim-plotësimi i udhëzimeve administrative të cilat afektojnë…

Ministri i Bujqësisë pret në takim përfaqësuesit e OAK-ut

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci ka pritur në takim përfaqësues të Odës së Afaristëve të Kosovës…

OAK kërkon nga Ministria e Drejtësisë krijimin e Gjykatës Komerciale

Gjykata komerciale dhe rritja e efikasitetit të gjyqësorit ishin disa ndër temat kryesore në takimin e realizuar ndërmjet përfaqësuesve të…

OAK shënon Ditën Botërore të Tokës

Oda e Afarizmit të Kosovës (OAK) ka shënuar ditën Botërore të Tokës me mbjelljen e 20 fidanëve. Parkut në Dardani…

OAK mbjellë 20 drunjë në Ditën e Tokës

Oda e Afarizmit të  Kosovës në bashkëpunim me lulishten “Labi”, kanë mbjellë 20 drunjë në  shënimin e Ditës së Tokës.…