Kurti: Do ta rifunksionalizojmë Bordin e Ankesave

Në Panelin për bashkëpunim rajonal, kryeministri Albin Kurti është sfiduar nga përfaqësues të bizneseve. Përfaqësuesja e kompanisë “Petrol Company”, e…

Mosunifikimi i tarifave doganore po pengon bashkëpunim rajonal

Në Panelin për diskutim në Punëtorinë për promovimin rajonal të organizuar nga Oda e Afarizmit të Kosovës në bashkëpunim me…

Krasniqi: Në Serbi i bojkotojnë produktet e Kosovës

Po vijon punëtoria e organizuar nga Oda e Afarizmit të Kosovës në bashkëpunim me Odën Ekonomike të Maqedonisë Veri–Perëndimore dhe…

OAK-u mbledh bizneset e rajonit, Krasniqi kërkon nga Qeveria Kurti ta ketë prioritet zhvillimin ekonomik

Në Punëtorinë për promovimin e rajonal të organizuar nga Oda e Afarizmit të Kosovës në bashkëpunim me Odën Ekonomike të…

Sot mbahet “workshopi” për bashkëpunimin rajonal

Oda e Afarizmit të Kosovës në bashkëpunim me partnerët e saj, Odën Ekonomike të Maqedonisë Veri-Perëndimore dhe Dhomën e Tregtisë…

​Krasniqi: Mos t’i blejmë produktet e Serbisë, ky shtet ka pretendime territoriale ndaj Kosovës

Kryetari i Bordit të Odës së Afarizmit të Kosovës (OAK), Skënder Krasniqi ka bërë thirrje që të mos ketë treg…

OAK adreson kërkesat e sektorit minerar te ministri Mustafa

Ndryshimi i udhëzimeve administrative që kufizojnë marrjen e tokës në shfrytëzim me kohëzgjatje deri maksimumi 5 vjet dhe 5 ha,…

Ministri Mustafa premton përkrahje për agrobizneset vendore

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa, priti sot në një takim përfaqësuesit e Odës së Afarizmit të…

OAK kërkon krijimin urgjent të gjykatës ekonomike dhe përshpejtimin e procedurave

Mungesa e Gjykatës Ekonomike dhe problemet me përmbaruesit ishin ndër temat kryesore të diskutimit ndërmjet përfaqësuesve të Odës së Afarizmit…