Tregtia me produkte të naftës dhe karburanteve të rregullohet me ligj

Humbja, pastrimi i rezervuarve dhe kontrolli i cilësisë ishin çështjet kryesore që u ngritën gjatë shqyrtimit të Projektligjin për tregtinë…

OAK vazhdon aktivitetin “Kafja e Mëngjesit” me bizneset në Prizren

Aktivitetin “Kafja e Mëngjesit”, Oda e Afarizmit të Kosovës këtë radhë e organizoi me bizneset e Regjionit të Prizrenit, me…

Bizneset kërkojnë anulimin e menjëhershëm të vendimit nga kryetari Ahmeti

Diskutimi lidhur me vendimin e Komunës së Prishtinës, me ç’rast televizionet dhe radiot detyrohen nga ky vit pandemik të paguajnë…

​OAK përkrah mospjesëmarrjen e Kosovës në nismën “Ballkani i Hapur”

Oda e Afarizmit të Kosovës, pas analizave të saja, doli në mbështetje të idesë që vendi të mos përfshihet në…

OAK ri-kërkon nga ARKEP vendosjen e rregullave për përdorimin e IP adresave nga operatorët

Paraqitja e problemeve me IP adresat nga operatorët kabllorë, vendosja e rregullave për përdorimin e IP adresave, nxjerrja e një…

​OAK kërkon edhe njëherë nga operatorët e internetit që të mos përdorin IP adresat e Serbisë

Oda e Afarizmit të Kosovës (OAK) ngrit për të disatën herë tashmë, problemin e provajderëve me përdorimin e IP adresave…

OAK në bashkëpunim me USAID, paraqesin projektin për Drejtësi në Kosovë

Diskutimi rreth Projektit të USAID për Drejtësinë në Kosovë, përmirësimi  i cilësisë dhe qasjes në shërbimet e drejtësisë, përmirësimi i…

Takohen kryetari i Komitetit Olimpik Ismet Krasniqi dhe ai i Odës së Afarizmit të Kosovës Skënder Krasniqi, shprehen të gatshëm për bashkëpunim të ndërsjellë

Presidenti i Komitetit Olimpik të Kosovës, Ismet Krasniqi, ka pritur sot në takim kryetarin e Odës së Afarizmit të Kosovës…

Kosova sfidohet me importin e madh të produkteve bujqësore – për një vit importoi rreth 200 milionë euro

Bujqësia është njëra ndër shtyllat kryesore të zhvillimit ekonomik në Kosovë, megjithëse mbetet shqetësuese prodhimi i ulët i produkteve bujqësore…

​OAK dhe bizneset anëtare mbajnë takim të përbashkët me ministren Hajdari

Përfaqësues të Odës së Afarizmit të Kosovës (OAK) do të presin në takim ministren e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta…
error: