72 përqind e mësimdhënësve të Prishtinës të vaksinuar

Në Komunën e Prishtinës deri më tani janë vaksinuar 72 përqind e mësimdhënësve dhe personelit mbështetës të shkollave. Derisa kanë…

Protesta e nxënësve për sulmin seksual ndaj të miturës-FOTOGRAFI

“Traumë, jo lojë, “Sot në fillore nesër ku”?, “T’u pa, t’u bo”, “Abuzimi seksual nuk ka arsyetim”, “Në shkollë shkoj…

​Bie numri i nxënësve në shkollat e vendit

Nga viti shkollor 2008-2009 deri në vitin shkollor 2019-2020, numri i nxënësve ka rënë për 26 përqind, apo për 114,323…

​Rrahje mes nxënësve në Prishtinë-VIDEO

Një rrahje mes nxënësish ka ndodhur paraditen e së mërkurës në Prishtinë. Rrahje nisi nga dy nxënës e që më…

32 mijë nxënës nuk kanë ndjekur fare mësimin online

89 për qind e nxënësve të Kosovës kanë ndjekur mësimin online gjatë pandemisë COVID-19, ndërsa 32 mijë nxënës nuk kanë…

Nxënësit e klasave të nënta sot kthehen në shkollë

Nxënësit e klasave të nënta do t’iu kthehen sot bankave shkollore pas tre muajve shkaku i pandemisë. Ata do të vendosen…

Dhurohen tabletë e laptopë për nxënësit me nevoja të veçanta

Nxënësit me nevoja të veçanta në Ferizaj nga sot do ta kenë më lehtë përcjelljen e mësimit online, pasi janë…
error: