​52 raste aktive me COVID

Aktualisht janë 52 raste aktive me COVID-19. Në 24-orëshin e fundit nëntë qytetarë kanë rezultuar pozitivë me COVID-19 në Kosovë,…

​48 raste aktive me COVID

Aktualisht janë 48 raste aktive me COVID-19. Në 24-orëshin e fundit katër qytetarë kanë rezultuar pozitivë me COVID-19 në Kosovë,…

​55 raste aktive me COVID

Aktualisht janë 55 raste aktive me COVID-19. Në 24-orëshin e fundit nuk është shënuar asnjë rast i ri me COVID-19…

​Rënie e lehtë e rasteve aktive me COVID

Aktualisht janë 59 raste aktive me COVID-19 në vendin tonë. Në 24-orët e fundit janë shënuar pesë raste të reja…

​Rritje e lehtë e rasteve aktive me COVID

Aktualisht janë 65 raste aktive me COVID-19. Në 24-orët e janë shënuar 14 raste të reja me koronavirus, dhe nuk…

​Ja sa raste aktive me COVID janë në Kosovë

Aktualisht janë 60 raste aktive me COVID-19. Në 24-orët e janë shënuar gjashtë raste të reja me koronavirus, dhe nuk…

Ja sa raste aktive me COVID-19 janë në Kosovë

Aktualisht janë 390 raste aktive me COVID-19 në Kosovë. Në 24 orët e fundit janë regjistruar gjashtë raste të reja…

​394 raste aktive me COVID

Aktualisht janë 394 raste aktive me COVID-19 në Kosovë. Në 24 orët e fundit janë regjistruar tri raste të reja…

​434 raste aktive me COVID

Aktualisht në vendin tonë janë 434 raste aktive me COVID-19. Gjatë 24 orëve të fundit janë konfirmuar 19 raste të…