Djali i Hysni Gucatit: S’po na lejojnë ta shohim babain se gjoja nuk kemi mjete financiare

Tash 11 muaj familjarët e Hysni Gucatit dhe të tjerëve të cilët po mbahen në paraburgim në Hagë, nuk kanë…