​Kurti: S’ka asnjë mospajtim të Kosovës dhe SHBA-së

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, nuk ka bërë të ditur se kur do të ketë vizitën e tij të parë…

Në Spitalin e Prizrenit, Pejës dhe Vushtrrisë nuk ka asnjë pacientë me COVID-19

Në Spitalin e Prizrenit, Pejës dhe Vushtrrisë nuk ka asnjë pacientë të infektuar me COVID-19. Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i…

Kurti s’ka informacion për ndërhyrjen e KFOR-it në veri

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka deklaruar se s’ka asnjë informacion për ndërhyrjen e KFOR-it në veri për zhbllokimin e…

​Aliu i bindur se “Hidrodrini” nuk ka leje ujore

Ministri  i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës (MPHI) Liburn Aliu vazhdon të insistoj që ujësjellësi “Hidrodrini” nuk ka leje ujore,…
error: