Kurti: Rezultatet e zgjedhjeve dhe qeverisja s’duhet të jenë produkt i korporatave

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti e sheh të nevojshme miratimin e Projektligjit për financimin e partive politike. Në diskutimin publik,…

​Kurti: Rezultatet e zgjedhjeve dhe qeverisja nuk duhet të jenë produkt i korporatave

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka thënë se përmes Projektligjit për financimin e partive politike synojnë të përcaktojnë qartë të…