​LVV: Projekti i NPB-së në Lakrishte korruptiv e antiligjor

Lëvizja Vetëvendosje ka përshëndetur aksionin e organeve të rendit për të hetuar ne lidhje me projektin e ndërtimit në lagjen…

Morën vendim për shkarkimin e kryeshefit të NPB, shkarkohen dy anëtarë të Bordit

 Komisioni Komunal i Aksionarëve të Prishtinës ka shkarkuar dy anëtarët e Bordit të Drejtorëve të Ndërmarrjes Publike Banesore Bekim Pireva…

NPB-ja i quan deklarimet e Aliut të pavërteta e shantazhuese

Drejtues të Ndërmarrjes Publike Banesore kanë reaguar ndaj deklaratave të ministrit të Infrastrukturës, Liburn Aliu lidhur me rrënimin e objektit…

NPB reagon ndaj ministrit Aliu për rrënimin e objektit në Lakrishtë

Drejtues të Ndërmarrjes Publike Banesore kanë reaguar ndaj deklaratave të ministrit të Infrastrukturës, Liburn Aliu lidhur me rrënimin e objektit…

Ministri Aliu: Drejtoria e Urbanizmit u mashtrua për lejet e lëshuara për objektin e NPB-së në Lakrishtë

Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës ka anuluar punimet në lagjen Lakrishtë në Prishtinë, pasi që gjatë rrënimit të…

Mbi 40 biznese pritet të mbyllen përkohësisht, NPB do të nis renovimin e objekteve afariste

Mbi 40 biznese të vogla që ushtrojnë veprimtari të ndryshme zejtarie në lagjen e Muhaxherëve, saktësisht në rrugën “Adrian Krasniqi”…

LVV: NPB po manipulon një projekt gjigant, vlera e të cilit është 200 milionë euro

Dega e Lëvizjes Vetëvendosje në Prishtinë ka akuzuar Ndërmarrjen Publike Banesore, që po manipulon projektin e ndërtimit në parcelën e…

NPB-ja shpalos projektet vetanake

Ndërmarrja Publike Banesore (NPB) në një konferencë për media ka shpalosur aktivitetet e saj dhe projektet për të ardhmen. Në…