Kërkohet normalizimi i procesit mësimor

Ministres së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Arbërie Nagavcit i është bërë kërkesë që të normalizohet procesi mësimor. Kërkesa iu parashtrua…
error: