MKRS për kthimin e artefakteve nga Serbia: Kërkesa legjitime, presim rezultate konkrete

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka mbështetur kërkesën e Muzeut Kombëtar të Kosovës drejtuar Muzeut të Beogradit për kthimin…
error: