​Nushi: Përhajr Bajrami të gjithëve, përveç atyre që po dojnë me na i vjedhë ka 5 euro

Sekretari organizativ i Partisë Socialdemokrate, Nol Nushi ka uruar besimtarët myslimanë për Kurban Bajram. Por që në këtë urim ai…

PSD vë mbishkrimin “Zhvatësi” në veturat zyrtare, arrestohet Molliqaj, Krasniqi e Nushi

Partia Socialdemokrate (PSD) ndërmori një aksion mesditën e sotme në hapësirat pranë ndërtesës së qeverisë, saktësisht te ish-objekti i “Rilindjes”…

Mblidhen rreth 2 mijë nënshkrime, Nushi: Të falen edhe gjobat e qytetarëve, pas 11 milionëshit për rrymën veri

Partia Socialdemokrate (PSD) organizoi një peticion për qytetarë me moton “Të Falen Gjobat e Pandemisë”. Për dy ditë PSD ka…

PSD-ja kërkon dorëheqjen e ministrit Arben Vitia

PSD përmes një aksioni simbolik para ministrisë së Shëndetësisë (MSh) ka kërkuar dorëheqjen e ministrit të këtij dikasteri, Arben Vitia.…

​PSD me aksion simbolik: Punëtorët në sektorin e shitjes me pakicë më të shtypurit

Partia Socialdemokrate përmes një aktiviteti ka shënuar 1 Majin – Ditën e punëtorëve. Duke listuar pesë supermarkete më të mëdha…

PSD: Punëtorët në sektorin e shitjes me pakicë më të shtypurit

Partia Socialdemokrate përmes një aktiviteti ka shënuar 1 Majin – Ditën e punëtorëve. Duke listuar pesë supermarkete më të mëdha…

Nol Nushi e Tomë Gashi mohojnë të jenë rrahur pas debatit televiziv

Nol Nushi nga PSD-ja dhe Tomë Gashi nga Lëvizja Vetëvendosje kanë hedhur poshtë raportimet e një pjese të mediave se…
error: