I mbyllur raportimi i Komisionit Qeveritar për Njohjen dhe Verifikimin e Statusit të Personave të dhunuar gjatë luftës

Ka filluar raportimi i përfaqësuesve të Komisionit Qeveritar për Njohjen dhe Verifikimin e Statusit të Personave të Dhunuar gjatë Luftës…

​5 gabime që i bëjnë njerëzit gjatë njohjeve

Njerëzit mendojnë që sa më i zgjeruar është rrethi i njerëzve që njohin aq më mirë është. Ky mbase është…

​Konjufca falënderon Xhamajkën

Ministri i Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Glauk Konjufca e ka falënderuar shtetin e Xhamajkës për njohjen e Republikës së…

Xhamajka njeh Kosovën

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka njoftuar se Republika e Kosovës sot është njohur nga Xhamajka. “Xhamajka ka njohur Republikën…