Elon Musk nuk është më njeriu më i pasur në botë

Elon Musk nuk është më njeriu më i pasur në botë pas një rënie të ndjeshme të vlerës së aksioneve…

Rindërtohet pamja e një njeriu nga viti 1361, i cili vdiq në betejën e përgjakshme në Gotland

Gjatë vitit 1361, në ishullin suedez Gotland u zhvillua një betejë midis 2500 mercenarëve danezë dhe 2000 fshatarëve të armatosur…

​Shkenca shpjegon se çfarë i ndodhë trurit tuaj kur lexoni çdo ditë

A lexoni shpesh? Po në fëmijëri a keni lexuar? Shumica e fëmijëve e bëjnë këtë, pasi librat ofrojnë mundësinë për…

Qentë kanë një efekt të mirë në trurin e njeriut

Një studim i ri i kryer nga shkencëtarët në Zvicër ka konfirmuar atë që shumë adhurues të kafshëve kanë dyshuar…

Gjaku i prodhuar në laborator transfuzohet për herë të parë te njeriu

Gjaku i prodhuar në laborator është transfuzuar te dy vullnetarë në provat e para klinike, për herë të parë në…

Njeriu më i pasur në botë kërkon më shumë para: Mënyra është e çuditshme

Elon Musk, përndryshe njeriu më i pasur në planet, pasuria e të cilit vlerësohet mbi 207 miliardë dollarë, lansoi një…

Përfitimet e leximit në shëndetin e njeriut

Në vitin e koronavirusit ne patëm një mundësi të çmuar për të rizbuluar kënaqësinë e leximit, e cila është e…

Paraardhësit e njeriut po ecnin me dy këmbë para 7 milionë vjetësh

Mbetjet e fosilizuar të një specieje të lashtë njerëzore që jetoi në Tokë shtatë milionë vjet më parë, sugjeruan se…