Si arrihet që me politika dhe ligje për sinjalizuesit dhe mbrojtjen e sinjalizuesve të rritet qëndrueshmëria e shoqërisë dhe administratës kundër korrupsionit?

Performanca 24-orëshe “SINJALIZO” përfundoi sot në Sheshin “Zahir Pajaziti” në Prishtinë, si pjesë e kampanjës me emrin e njëjtë, nën…

Për 14 orë qytetarët “ruajnë” mbi 689 mijë euro

Janë bërë 14 orë që kur Nisma Rajonale Kundër Korrupsionit ka nisur aksionin simbolik “Sinjalizo” në sheshin “Zahir Pajaziti” në…

Për 12 orë prishtinasit “shpëtojnë” mbi gjysmë milion euro

Janë bërë 12 orë që kur Nisma Rajonale Kundër Korrupsionit ka nisur aksionin simbolik “Sinjalizo” në sheshin “Zahir Pajaziti”. Përmes…

Qytetarët e Prishtinës për 11 orë “ruajnë” mbi 470 mijë euro

Qytetarët e Prishtinës që nga ora 09:00 e mëngjesit kanë vazhduar të mbrojnë paranë publike. Deri në orën 20:00 ata…

Interesim i madh i qytetarëve për të “shpëtuar” paranë publike

Nisma Rajonale Kundër Korrupsionit nga ora 09:00 e mëngjesit në sheshin “Zahir Pajaziti është duke mbajtur një aktivitet simbolik. Përmes…

Për 8 orë qytetarët “shpëtojnë” nga keqpërdorimi mbi 292 mijë euro

Qytetarët e Prishtinës nga ora 09:00 e mëngjesit deri në ora 17:00 të pasdites kanë shpëtuar 292 mijë euro. Të…

​Për 4 orë kryeqytetasit shpëtuan mbi 115 mijë euro

Qytetarët e Prishtinës gjatë ditës së sotme kanë mundësinë të shohin se sa para mund të shpëtojnë kur sinjalizojnë rastet…

Për dy orë qytetarët e Prishtinës kursejnë mbi 45 mijë euro

Për dy orë janë shkatërruar 45 mijë euro në kuadër të performancës “Sinjalizo”, të organizuar nga Nisma Rajonale Kundër Korrupsionit.…

Kosovarët shpëtuan mbi 30 mijë euro nga korrupsioni

Në kuadër të Nismës Rajonale Kundër Korrupsionit, për 1 orë e 20 minuta, qytetarët e Prishtinës kanë arritur të ruajnë…

Kosovarët shpëtojnë paratë nga shkatërrimi i tyre nga korrupsioni

Vetëm në minutat e para, qytetarët e Prishtinës kanë ruajtur 5 mijë euro, shifër kjo që shihet në monitorin që…