Veliu pret ambasadorin britanik: Prioritet luftimi i krimit të organizuar

Ministri i Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike, Agim Veliu, ka pritur në takim njoftues ambasadorin e Mbretërisë së Bashkuar…

Abbott: Qeveria e re do të ecë përpara me partnerët ndërkombëtar

Në prag të 12 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, ambasadori i Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë, Nicholas Abbott thotë në…

Abbott: Britania do të vazhdojë të jetë partner i afërt me Kosovën pavarësisht daljes nga BE

Ambasadori i Britanisë së Madhe në Kosovë Nicholas Abbott tha se Britania e Madhe do të jetë partner dhe mik…