Ushtria, spitalet, burgjet dhe studentët rrezikojnë të mbesin pa furnizime me ushqime

Disa institucione të Kosovës rrezikojnë të mbesin pa furnizime me ushqime dhe produkte tjera pasi kriza e çmimeve ka bërë…

Ngritja e çmimeve, Hisen Berisha propozon masat që duhet t’i marrë Qeveria

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Hisen Berisha  ka thënë se rritja e pakontroll e çmimeve të artikujve esencial të…

Qytetarët për ngritjen e çmimeve: Qeveria të ndërhyjë me inspektime dhe pako mbështetëse

Ngritja e çmimeve të produkteve elementare ka bërë që qytetarët të ankohen duke thënë se janë çmime të papërballushme dhe…

Gastronomet: Çmimet do të ngritën, s’kemi zgjidhje tjetër

Shoqata e Gastronomeve të Kosovës ka paralajmëruar ngritjen e çmimit në gastronomi për shkak të ngritjes së çmimeve të produkteve…

Rritja enorme e çmimeve në Kosovë, Haliti: Situatë e papërballueshme

Gjendja ekonomike në Kosovë ka filluar të rëndohet mjaft shumë pas rritjes enorme të çmimeve. Derisa çmimet e vajit, miellit,…

Hajdari për ngritjen e çmimeve: Po marrim masat e duhura sipas legjislacionit në fuqi

Edhe ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT), Rozeta Hajdari ka reaguar pas ngritjes së çmimeve të disa artikujve bazikë…

​Haxhiu reagon për ngritjen e çmimeve: Prokurori i Shtetit t’i hetojë ato

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu ka reaguar karshi çmimeve të ngritura ditëve të fundit të disa produkteve bazike në Kosovë.…

SPSPK bënë thirrje që të rritet paga minimale

Sindikata e Punëtorëve në Sektorin Privat të Kosovës (SPSPK) kanë paralajmëruar se nëse nuk bëhet rritja e pagave për punëtorët…

LDK: Vendimi i ZRRE-së dhe i Qeverisë duhet të shfuqizohet sa më parë

Lidhja Demokratike e Kosovës ka reaguar sërish ndaj rritjes së çmimit të energjisë elektrike, duke thënë se propaganda është mjet…

Çmimet e prodhimeve bujqësore janë rritur për 8.86 %

Agjencia e Statistikave të Kosovës ka publikuar indeksin e çmimeve të prodhimeve dhe çmimet në bujqësi për tremujorin e tretë…