Ngjarjet e datës 5 korrik

Mbahet takimi në mes të delegacionit amerikan të MCC-së dhe atij të Republikës së Kosovës në lidhje me programin Kompakt…

Ngjarjet e datës 5 korrik

Mbahet ceremonia për pranim-  dorëzimin e detyrës së kryesuesit të Këshillit Gjyqësor të Kosovës, ndërmjet kryesuesit të deritanishëm  Skënder Çoçaj…